Friday, June 18, 2010

Beading time!

Design yg sgt sy suke ni..dibuat utk My Mamita..(mak sy ler)
cantik x?? hehehe..

sbb baju ni 100% xde corak..so sy blh letak kaler2 contra yg menambah seri baju..
Oren pink dan putih...

Mari kasi nama utk design ni..
Erm...My Mamita!! tadaaaa



Next beading sy beri nama Lil' Arabian Art..(mandai je aku ni)
lgpon design ni sy yg buat,so sukati sy laa nk letak nama apa....kan? kan?..




Sonok tau jahit manik yg nie...;)




Ini sy kasi nama...Flowery Finishing..
Ok x?



Kain utk baju ni sgt lembut...
mmg betul2 bersusah payahlah nk siapkan manik ni..
tp..berbaloi-baloi...heheheh






1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete